Gift For llife

Giffarine... When Only The Best Will Do
 
HomePortalCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Sejarah Giffarine

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
Admin

Posts : 12
Join date : 2009-12-11
Age : 40
Location : Kuala Lumpur

Sejarah Giffarine Empty
PostSubject: Sejarah Giffarine   Sejarah Giffarine I_icon_minitimeFri Dec 11, 2009 3:54 am

Produk berkualiti Giffarine kini telah dibawa ke Malaysia secara rasminya pada 1hb Mei 2009 melalui Giffarine Skyline Unity (M) Sdn Bhd. Giffarine Skyline Unity (M) Sdn. Bhd. (Giffarine), syarikat berkonsepkan pemasaran pelbagai peringkat (MLM), merancang membuka lima pejabat baru dalam usaha untuk mengukuhkan kedudukannya.

Syarikat yang berpengkalan di Kota Bharu ini ditubuhkan khusus untuk menyediakan peluang perniagaan bagi orang ramai yang berminat berniaga selain mengguna produk berkualiti antarabangsa.

Berkonsepkan MLM, Giffarine ditubuhkan bagi tujuan pemasaran produk berasaskan kesihatan, kecantikan dan penjagaan diri merupakan antara langkah awal syarikat itu untuk mengembangkan lagi perniagaannya di pasaran tempatan.

Giffarine adalah produk berkualiti tinggi, dikenali dan diterima oleh standard dan piawaian antarabangsa. Kini ianya dibawa ke Malaysia agar ianya dapat digunakan dan dinikmati oleh rakyat Malaysia. Produk berkualiti dengan harga mesra pengguna.

Anda berpeluang samaada sebagai pengguna atau ingin juga menjadikan sebagai sumber pendapatan tambahan atau tetap. Daftar sebagai ahli sekarang dengan bayaran RM35 untuk keahlian seumur hidup dan anda berpeluang membeli barangan dengan diskaun tetap 25% dari harga katalog. Atau perkenalkan kepada kawan-kawan untuk menyertai Sistem Rangkaian Pemasarannya, dan menikmati pendapatan menarik yang boleh diwarisi. Cubalah dan anda pasti terpesona.
Back to top Go down
View user profile http://giffarinekl.blogspot.com
 
Sejarah Giffarine
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Gift For llife :: Become A Members :: Umum-
Jump to: